Selge din eiendom i Spania

Selge boligen din i Spania

Vi sørger for at boligen din skiller seg ut, slik at du å få den beste prisen. Når man skal selge en bolig er det viktig at boligen blir presentert på den beste måten, og at salgsprossen blir håndtert på en trygg og profesjonell måte. Vårt team av erfarne eiendoms- og markedsføringseksperter har ett mål: å oppnå den beste prisen for boligen din gjennom en målrettet markedsføring og dedikert salgsprosess.

Med CARTMANI kan du være sikker på at eiendommen din vil skille seg ut med en riktig markedsappell og en best mulig synlighet i markedet.

En markedstilnærming som sikrer at du får den beste prisen for eiendommen din.

Vi bruker tradisjonelle og moderne markedsføringsverktøy for å nå mulige kjøpere for boligen din. Potensielle kjøpere krever i dag mer enn plantegninger og beskrivelser av betong og glass. De ønsker å se om boligen passer deres levesett og livsstil.

Basert på en avtalt markedsstrategi når ut til så mange mulige kjøpere som mulig. Ved å presentere eiendommen med en riktig markedsappell, sikrer vi den beste prisen for eiendommen din.

Vi tilbyr følgende:

  • Profesjonell fotograf som sikrer en best mulig presentasjon av boligen og eiendommen.
  • Presentasjon i eiendomsportaler i Spania og på FINN i Norge gjør at eiendommen blir optimalt presentert i Spania og i Norge.
  • Boligen blir presentert på sosiale medier
  • Tilgang til vår database med mulige interessenter og andre meglerforetak vi samarbeider med.
  • Boligen blir delt og presentert til våre beste samarbeidspartnere av meglerforetak på Costa del Sol.
  • Rådgivning på interiørstyling for å forbedre markedsappellen, salgsverdien og salgsmulighetene for boligen.
  • Vi påser at boligen alltid blir presentert på en profesjonell måte ved alle visninger.